BP Tankstation Heuthorst

Tankstation Heuthorst is gevestigd in Gendringen sinds 1935. Begonnen in de Grotestraat met de verkoop van fietsen en petroleum. In de jaren 60 is dit uitgebreid met de verkoop van auto’s/brandstoffen en elektronica. Eind jaren 60 zijn deze activiteiten opgesplitst. Met aan de ene kant elektronica/elektra en aan de andere kant een tankstation met garagebedrijf. Het garagebedrijf kwam op naam van Guus en Agnes Heuthorst. Doordat de Grotestraat een eenrichtingsweg geworden was, zijn we in 1980 verhuisd naar de huidige locatie aan de Industrieweg in Gendringen.

Sinds 2002 is Mark Heuthorst toegetreden binnen het familiebedrijf, dit als derde generatie. Samen met zijn vrouw Carola voert hij de exploitatie van het BP tankstation en sinds 2011 is daar Primera Ulft bijgekomen. Onlangs is ons tankstation uitgebreid met een drietal wasboxen en voorzien van de nieuwste Rollover wasstraat.

Volg ons op facebook voor de laatste acties!

 

Brandstoffen

BP Ultimate

BP Ultimate is speciaal gemaakt om uw motor zo soepel en efficiént mogelijk te laten lopen. Daarnaast beschermt BP Ultimate uw motor ook tegen vervuiling, vermindert het de effecten van slijtage en gaat het de opbouw van corrosie tegen. De speciale formule van BP Ultimate vermindert tevens de wrijving in uw motor.

BP Ultimate Ongelood 98

Uw motor werkt efficiénter en dat betekent meer kilometers per tank.

BP Ultimate Diesel

Tot vier keer meer reinigingskracht!. Daarvoor kiest u BP Ultimate Diesel.

BP LPG Autogas, een goed alternatief

Autogas kan ook voor uw auto een uitstekend alternatief zijn. Maar wat is het nu precies? Autogas of LPG is een mengsel van propaan en butaan in wisselende verhoudingen dat onder druk vloeibaar wordt gemaakt. Het wordt als vloeistof getankt bij een van onze gas tankstations, maar komt als gas in uw motor. Autogas verbrandt daardoor vollediger dan benzine of diesel en veroorzaakt dus minder schadelijke uitlaatgassen.

Bij de verbranding van autogas komen vrijwel geen koolmonoxide (CO) en stikstofoxiden (NOx) vrij. Verder produceert autogas volgens Milieucentraal ruim 10% minder kooldioxide (CO2) dan benzine. Autogas is als autobrandstof het minst schadelijk voor het milieu.