Spaarprogramma FreeBees

FreeBees is het spaarprogramma van BP. Met aankopen van brandstof en shopartikelen spaar je FreeBees. Die kan je dan online of in een winkel uitgeven bij een van onze partners. Beginnen met sparen kan door een FreeBees-kaart op te halen bij een bemand BP station. Laat de barcode dan scannen bij een transactie en de FreeBees worden direct automatisch bijgeschreven.

 

Om nog sneller te sparen kun je mee doen met SprintSparen. Hiermee krijg je al bij je derde tankbeurt 50% extra FreeBees. Hiernaast zijn er ook regelmatig acties om extra FreeBees te verdienen. Door je kaart te registreren doe je automatisch mee aan SprintSparen, kun je je saldo en transacties bekijken en heb je alle persoonlijke acties in een overzicht.

Ontvang altijd 100% extra FreeBees met BP Ultimate. Als je het beste voor je auto wilt, tank je natuurlijk BP Ultimate met ACTIVE technologie. Daarom belonen we je met dubbele FreeBees bij aankoop van BP Ultimate 98 of Ultimate Diesel met ACTIVE technologie.

Onze inwisselpartners

Met 7 inwisselpartners is er altijd wel een leuke besteding te vinden voor je gespaarde FreeBees. Je bepaalt zelf hoeveel FreeBees je inwisselt en bijbetalen is altijd mogelijk!

FreeBees kenmerken

  • Snel sparen alle BP tankstations
  • Leuke cadeaus bij Kijkshop en fonQ.nl
  • Leuke uitjes bij Weekendjeweg.nl
  • Bijbetalen altijd mogelijk
  • Makkelijk en gratis meedoen
  • Regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen

Spaart u nog geen FreeBees?

Haal een gratis FreeBees-spaarkaart bij ons tankstation.
Kijk snel op www.freebees.nl voor meer informatie!