Carwash Center – 24 uur per dag

Bekijk nu onze speciale acties!

Klik op onderstaande coupon om je in te schrijven voor de actie.

Openingstijden wasstraat:

Maandag t/m vrijdag van 07:00-19:45 uur.
Zaterdag van 08:00-18:45 uur.
Zondag van 08:00-17:45 uur.

Wasboxen: 24 uur per dag geopend. Pinbetaling mogelijk vanaf begin mei.

Er staan 2 overdekte en 1 onoverdekte wasbox tot uw beschikking. Onderstaand een korte uitleg van de programma’s die u kunt toepassen.

 

Insect/velgenreiniger:

Nevel de auto geheel in, zodat het smeer en vuil kan losweken.

Hogedruk wassen:

Gebruik de spuitlans, er komt water met schuim. Dit om het grove vuil van de auto te verwijden. (Het is belangrijk dat u eerst de auto afspuit, voordat u met de schuimborstel gaat werken. Dit om krassen op de auto te voorkomen. Het is niet handig om een auto vol met zand, direct met de borstel schoon te maken!)

Borstelwassen:

Met shampoo en de borstel maakt u de auto schoon.

Spoelen:

Nadat u de auto heeft gewassen, kunt u de auto afspuiten met de spuitlans. Er komt alleen water uit. Zorg ervoor dat alle shampoo van de auto is verwijderd.

Hete Wax:

Met de spuitlans wordt met lage druk Hete wax toegevoegd. De wax zorgt voor extra bescherming voor de laklaag. Tevens geeft Hete Wax extra bescherming tegen UV-licht en aanslag van insecten en ander vuil.

Vlekvrij naspoelen:

Dit is gedestilleerd water. Alle toevoegingen zoals kalk, ijzer, zand en andere stoffen, zijn onttrokken door onze Osmose-installatie. U gebruikt deze functie als laatste. Door dit water te gebruiken zal de auto vlekvrij opdrogen. Dus gewoon wegrijden en op laten drogen. Zemen is niet meer nodig!